Els articles publicats en aquest blog, són escrits i supervisats per Bàrbara Viader Vidal

dissabte, 16 de juliol del 2011

El CEIB comença la seva activitat al País Basc, a Zaratuz

La setmana del 27 de Juny, un equip de 4 terapeutes del CEIB coordinat per la terapeuta Mireia Pey, van desplaçar-se a Zarautz, per començar a aplicar la teràpia d'integració sensorial de forma intensiva, amb algunes famílies del País Basc. D'aquesta manera, les famílies no han de desplaçar-se a Barcelona cada 3 mesos, i poden fer la teràpia més a prop de casa seva.



El Centre de Teràpies Distira, és la seu on el CEIB realitza les seves activitats. Durant la setmana del 27 de Juny es va dur a terme la teràpia, i el dissabte previ, el 25 de Juny, la directora del CEIB Bàrbara Viader va fer una xerrada de presentació de la Integració Sensorial, a la qual van assitir més de 80 persones (professionals del món sanitari i educatiu, mares, pares i familiars d'infants amb desordres del processament sensorial).



Agraïm la col·laboració del Centre Distira, i també la participació directa d'una mare del CEIB, la Marta, que ha estat la principal precursora que aquest projecte es dugués a terme. I també donem les gràcies a totes les famílies del País Basc, per la seva excel·lent rebuda, en especial a la Pilar, que ens va oferir casa seva.

La propera setmana del 5 de Setembre, un equip de terapeutes del CEIB tornarà a desplaçar-se a Zarautz perquè els infants puguin seguir amb la teràpia d'integració sensorial.

Per a més informació podeu contactar amb la coordinadora del projecte Mireia Pey: donosti@ceibarcelona.com